Over Jantine Sarah

Een aantal jaren geleden kwam er iemand op mijn pad die met een opmerking mijn leven totaal veranderde. Deze persoon vertelde me namelijk  dat ik een kristal/indigo kind was. Ik had daar werkelijk nog nooit van gehoord dus ben er eens wat over gaan lezen. Ik wist altijd al wel dat er meer was dan het oog kan zien, maar ik was er nooit zo mee bezig. De dingen die ik las zorgden ervoor dat mijn wereld onder mijn voeten wegvaagde , maar tegelijkertijd viel alles in elkaar. Ik las zoveel herkenningspunten! Dat zorgde ervoor dat ik een tijdje niet zo lekker in mijn vel zat. Want wat was nou eigenlijk mijn leven, er werd zo een rollercoaster in gang gezet, ik snapte het allemaal even niet meer. In die tijd trainde ik heel veel in het kickboksen en deed ook wedstrijden. Op een ochtend na sparring training wilde ik naar huis gaan. De vader van een van mijn teamgenoten zat aan de bar en toen ik langs hem liep zei hij, "meisje, je bent op de goede weg". Dat raakte me zo enorm dat ik in tranen uitbarstte. Niemand leek het verder in de gaten te hebben wat er gebeurde. Hij zei, "weet je, we spreken wel een keer af om even te kletsen als je wilt". Zo gezegd, zo gedaan. We spraken af en hadden hele gesprekken. Op een gegeven moment begon hij te vertellen over Ayahuasca. Aya-watte?, dacht ik.. Hij bleek begeleider te zijn bij Ayahuasca ceremonies. Ik was wat argwanend tegenover het goedje waarvan ik eigenlijk dacht, "dat kan nooit goed zijn", maar wat blijkbaar wel levens veranderend was. Door er meer van hem over te horen raakte ik toch wel nieuwsgierig naar zo een reis. Uiteindelijk maakte ik de beslissing om dan toch maar eens een ceremonie te doen, maar ik wilde alleen als hij begeleider was. Dat voelde nog enigszins veilig. 

Die reis is het begin geweest van vele reizen, en een soort van spirituele groeispurt waarna ik op een gegeven moment van Ayahuasca te horen kreeg, "okee nu is jouw tijd gekomen om met mij te gaan werken". Dat heb ik even op mij in laten werken om te voelen of ik dat wel echt wilde en uiteindelijk ben ik bij een Ayahuasca centrum als begeleider gaan werken. Daar heb ik enorm veel geleerd en daar werd ik gevraagd of ik ook individuele ceremonies wilde gaan geven. Dat ben ik gaan doen en het gaf me zoveel voldoening om mensen zo te zien groeien en sprongen te zien maken! Ondertussen wilde ik mij ook op meer vlakken ontwikkelen en ben ik met resonantie in aanraking gekomen. Ik zag een kennismakingsdag voorbij komen en meldde me aan om het eens te ervaren. Wat een heerlijkheid om de trillingen van stemvorken en klankschalen te horen en te voelen! Het gevoel om "schoon getrild"te worden door de klanken, wauw! Ik was verkocht en meldde mij aan voor de eerste module, zelf-preventie. Na een tijdje op mezelf werken met de stemvorken, meldde ik mij aan voor de volgende module. Het behandelen van iemand anders met de stemvorken. En met de klankschaal. Eindelijk mijn eerste klankschaal! Meer workshops volgden, waaronder Medicine Voice en Driedimensionale massage. Heerlijk vind ik het om mensen hiermee te behandelen, en ook om hun reacties terug te horen, de ruimte die het ze geeft en hoe ze weer stromen in hun energie. De combinatie Ayahuasca en resonantie gaat ook heel goed samen ervaar ik. 

Na die ene opmerking een aantal jaren geleden is mijn leven nooit meer hetzelfde geweest en daar ben ik elke dag dankbaar voor. Het heeft me naar het pad geleid wat ik nu mag bewandelen. Voor mij voelt het als een privilege dat ik dit werk mag doen en zo bij mag dragen aan individuele heling en ontwikkeling van de mooie zielen die op mijn pad komen, maar ook aan het collectieve stuk. De droom van een (nog) mooiere wereld waarin we allemaal terug zullen zijn bij onze kern van wie we werkelijk zijn. En vanuit dat hartbewustzijn in eenheid, liefde, compassie en onschuld met elkaar samenleven

  • Black Facebook Icon
  • Instagram Social Icon

© 2019 copyright by Jantine Sarah